Tønder Veteran Klub anno 2005

Ildsjæle 1 .......

Ildsjæle ……….

Hvad er Tønder Veteran Klub uden ildsjæle, dem har vi heldigvis flere af. Men en af dem vil jeg lige her skrive et par ord om.

Steffen Andersen vores servicemedarbejder (det vil han helst kaldes), men da det er en veteran klub hedder det pedel eller vicevært, jeg vil måske også sige blæksprutte, i hvert fald når det drejer sig om vores klublokaler.

Steffen køber ind, renoverer og forbedrer vores faciliteter, fremlægger overfor bestyrelsen hvis det er noget der skal udbedres af professionelle håndværkere, eller checkes for ubudne gæster (mus og rotter). Han er i lokalerne op til flere gange i ugen – der skal jo være styr på det.

Da vi havde købt huset på Flyvepladsvej i Tønder, blev vi i bestyrelsen enige om at der skulle en tilbygning til i form af et skur til opbevaring af grill, ekstra stole og andet materiale der tilhører Tønder Veteran Klub, så sagt så gjort. Steffen lavede en tegning og indhentede tilbud på alt materiale, så som, træ, tag, beslag, søm og skruer, samt pris på hele herligheden, der var her ikke overlagt noget til tilfældigheder.

Bestyrelsen sagde ja, til det fremlagte og minsandten om han ikke selv ville bygge skuret. Jeg husker tydeligt at Lynge ville hjælpe ham, ja det blev det ikke meget af, bortset fra da der skulle løftes 2 plader op på taget, eller holdes et eller andet, hvor der skulle bruges 4 hænder i stedet for 2.

Sådan er Steffen og vi i Tønder Veteran Klub er yderst heldige at have sådan en ILDSÆL som Steffen, heldigvis én ud af mange, og et tak for det.

Skuret hedder i øvrigt som det ses på billedet ”Steffen´s hus”

 

Dres Callesen


 • Ildsjæle 2

  Ildsjæle 2
  

  Ildsjæle ….

  Efter at have opsat og produceret 50 klubblade, har Hans-Erik Arens valgt at sige stop. Her i december fylder han 80 år, og han mener,

  ...