Tønder Veteran Klub anno 2005

Quinde turen 20. august 2017

Hej I seje piger.

 

Tag din egen veteranbil eller vrist nøglen fra din mand og snup hans veteranbil, for så skal vi igen på en Quinde tur. I disse år er det 100 år siden, at Den Store Krig (1. verdenskrig) rasede. Danmark var neutralt, men vi bor i den del af Danmark, som hørte til Preussen dengang. Der findes stadig rester i Sønderjylland fra dengang og derfor skal vi på en tur i Den Store Krigs spor.

 

Hvornår:      Søndag den 20. august kl. 10.                        

Hvor:            Agerskov Skole Nørregade 17, Agerskov. Der holder en veteranbil foran.

Hvad:           Vi starter med en kop kaffe medens I får en introduktion til det, som vi kører ud og             ser. Til frokost skal vi selvfølgelig have en feltration, som vi indtager i Arrild, hvor der også er rester fra krigen. Feltrationen er for egen regning kr. 149 + drikkevarer.            

Hvad mere:  Vi slutter af med et vinmarks besøg i Løgumkloster, hvor der bliver mulighed for at smage på lokal dansk vin.

Hold en fridag og fyld bilen op med din veninde, søster, mor, moster eller døtre og få en hyggelig dag sammen med andre seje piger, der gør det sammen og også kører veteranbil.

 

Tilmelding til Ena Pedersen senest d. 13. august 2017 på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms/tlf. 2277 7439.

 

 

Mvh

Ena Pedersen

 

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 5. løb til klubmesterskabet 2018 "Vadehavsløbet"

  5. løb til klubmesterskabet 2018
  

  VADEHAVSLØBET LØRDAG DEN 22. SEPTEMBER

   

  Lørdag den 22. september var der indkaldt til årets sidste,... Læs hele artiklen... ...