I dag
Vis kommende aktiviteter
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned

Krydstogtsskib i Aabenraa


Onsdag, 09 Maj 2018 - 08:00

IMG_0355.JPG

Invitation: Krydstogtskib i Aabenraa d. 9. maj 2018

 

Onsdag d. 9. maj 2018 anløber et krydstogtskib fra England med 1000 passagerer Sønderjyllandskajen i Aabenraa. Det store skib anløber kajen kl. 8.00 og sejler igen kl. 16.00.

I den forbindelse vil der være liv og fest på kajen, hvor der i løbet af dagen er musik, vægtere, kanonlaug, lokale guider, udstilling med dansk hygge og meget mere. Der er også aktiviteter i gågaden og på museerne i Aabenraa. Hele dagen kører shuttlebusser rundt i byen – fra kajen til museerne til centrum og tilbage til kajen, som alle er velkommen til at bruge.

Flere aktører kommer ned på kajen og alle med en veteranbil er meget velkommen fra kl. 14.00, hvor der er gjort plads på kajen. Vi håber, at se så mange som muligt.


De bedste hilsner

Aabenraa Havn, Turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet, ShopiCity Aabenraa, Destination Sønderjylland og Business Aabenraa.

For spørgsmål kontakt venligst Camille Refshauge Hansen, Business Aabenraa, tlf.: 40175255, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Filer til download: