“Corona løbet 2020”

Coronaløbet 2020

Endelig så kom den dag, hvor TVK s eneste klubløb i 2020 skulle løbe af stablen. Mads. Georg og Otto havde lagt sig i selen, sammen med en lille håndfuld hjælpere. De havde endda allieret sig med Dres, som skulle sørge for godt vejr. Og meget kan vi give Dres æren for, men alligevel – solen skinnede fra vi kom til vi kørte hjem, selvom vejrprofeterne havde lovet regn og torden hele dagen.

Et super godt tilrettelagt løb, en fin rute (og igen veje vi ikke havde prøvet før). Poster vi alle kunne deltage i, med mere eller mindre gode resultater. De prøvede et nyt pointsystem af, hvor vi fik point, for hvert rigtig gæt (måske noget der skal tages op til generalforsamlingen om det skal fortsætte).  Lækkert morgenbord, dejlige pølser og et kæmpe gevinstbord. Samt hyggeligt selskab som altid.

Vi startede i klubhuset med morgenbord. Første bil blev sendt afsted – det var Lotte og Lone, der gerne ville prøve at være nr 1 hele dagen. Det var de så…….lige indtil præmierne skulle overrækkes, så måtte de nøjes med en 12. plads.

Første opgave var at tælle træer i Møgeltønder – skulle det være så svært, med alle de forskellige løsninger der kom, så ja det var svært.

Første post var hos Mads, i bedste Corona stil, skulle vi stå i en lang kø, med passende 2 meters afstand og af sprittede hænder, inden vi kom hen til Mads, hvor vi skulle fylde en pose med 5 kg tyreringe. Vi fik fyldt posen med 5 kg – sådan. På udkigsposten skulle vi måle hvor langt en snor der var sat op som et lyn var, det var straks sværere.

Næste post var ” husk så mange ting som muligt”, her var mange skøre ting, så hjernen kom på overarbejde.

Så var der en post, hvor vi på tid skulle tælle køer.

Ved middagsposten, skulle vi skyde på de største ”idioter” (skrevet for egen regning) man kan finde i verdens lande – Putin, Erdogan, Trump mv.

Efter frokost måtte vi fange søm med en magnet – igen på tid.

Og så til de største grin – sidste post, var at cykle på en longjohn og ”ride ringridning”. Bare det at cykle var en opgave i sig selv.

Så hjem igen til lækre grillpølser og præmieoverrækning. Der var præmier til de første 15 og en lille trøstpræmie (den paraply Mads heldigvis ikke fik brug for). Sidste pladsen tog Jørgen Christensen.

Vi fik selv en 10. plads. Ellers fik Dres en 3. plads, Hans og Eva Krag rendte med 2. pladsen og Per Rosenvinge og Jørn Madsen fik 1. pladsen og vandt den store pokal til evigt eje. Stort tillykke til alle vinderne. Og tusind tak for et super godt løb.

Vi glæder os til næste års klubløb, forhåbentligt i mere normale former.

Corona hilsner Lasse og Ulla, Vojens