En dag hos Niels Jessen

Dagens tur til Niels Jessen i Gråsten.

Turen startede med regn, men da vi nærmede os Gråsten lyste det op. Her var Niels Jessen klar med kaffe og rundstykker. . 32 personer kom til morgenmaden fin deltagelse.
Kl. 11.15 starter vi på vores køreture,16 biler deltog på turen.

Wow hvor var det en flot tur rundt om Als. Vi endte ved Cathrinesminde Teglværk, hvor der blev serveret en super lækker frokost sponsoreret af Fogtmann Logistik. Mega lækker sandwich.

Efter en lille time gik turen videre hvor vi kørte over Dyntvej og til Vemmingbund strandvej bare så smukt der. Turen, var virkelig godt tilrettelagt. .

Omkring kl. 14.30 var vi tilbage hos Niels Jessen hvor vi hyggede med kaffe og snak.

Yderligere kom der nogle flere gæster forbi så hyggeligt.

Inden aftensmaden blev der trukket lod om 7 præmiere som var sponsoreret af Todsbøl Sandblæsningen. og Murerforretning LB Syn. Samt af Havne grillen i Åbenrå , plus Kia Biler Åbenrå. Stor, stor tak til alle sponser.

Omkring kl 17. 00 blev der tændt op i grillen. Også her var maden sponsoreret af Fogtmann Logistik. (Stor tak til Fogtmann Logistik for at gøre turen mulig. TAK.). Super, super lækker mad, og der var rigeligt.

I løbet af dagen blev der samlet ind til Julemærkehjemmet og der kom et pænt beløb I kassen.

Jeg /vi ønsker at takke alle deltagere og sponserer der var med til at gøre dagen til en succes. I er bare alle så seje. Tak for jer og tak for fremmøde.

Stor tak til Ejgild Pedersen og

Morten Jørgensen

En stor tak til  Niels Jessen for at lægge hus  og have til.