2023 – 10. juni Englændertræf i Løgumkloster

Indbydelse til Englændertræf i 850-års jubilæumsbyen Løgumkloster 9. – 10. juni 2023

Englændertræf lørdag

Lørdag den 10. juni 2023 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer. Alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel. Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 er der gratis kaffe/te og rundstykker ved Æ’kaffevun.

Året i år er helt specielt i Løgumkloster, for der har byen 850-års jubilæum. Det skal vi selvfølgelig være med til at fejre. Byen har valgt at gøre den 10. juni til året jubilæumsfestdag. Det betyder, at boder og mange forretninger holder åbent fra kl. 9.30 til kl. 16.00. Der vil være mulighed for at stille sult og tørst hele dagen på bedste markedsvis

Fra ca. kl. 14.30 er der igen frisk kaffe ved Æ’kaffevun. Fra kl. 17.00 begynder jubilæumsfesten og kl. 17.30 er der buffet med 3 slags kød, 3 slags salater og kartofler. Selv om du ikke bo i byen, er du meget velkommen til at deltage i det hele. Spisningen lørdag aften kan også tilkøbes under tilmeldingsforløbet. (prisen var ikke klar ved trykningen af bladet)

I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen. Fra 9.30 til 13.30 spille Klaus fra Danablue, fra 14.00 til 16.00 anden underholdig og fra 16.00 til 21.00 Os3.

Fredag aftenarrangementet

Da det er jubilæumsåret gøre vi noget andet end vi plejer. Vi starter kl. 17.00 med at køre en tur, som ender i Øster Højst, hvor vi spiser på Øster Højst Kro ca. kl. 17.30. Retten er en 350 g skinkesnitsel med brasekartofler, ærter og smørsovs.

Når vi har spist ca. kl. 18.45 kører tilbage til Løgumkloster.

Her vil en guide gå en tur rundt i byen med fokus på noget af byens 850 års historie. Den guidede tur vil ende ved Løgumkloster Refugium, som ligger i umiddelbar forbindelse med Løgumkloster kirke, der tidligere var klosterkirke for cisterciensermunkene. Her er der mulighed for kaffe/te med kage.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe spisningen kr. 173 og kaffe/te med kage til kr. 80 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirts, som kan forudbestilles.  Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertraef.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i. Vi anbefaler, at du tilmelder dig i god tid.

Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i by, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.logumklosterhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding kun til træffet kan ske helt op til dagen, men hvis du vil være sikker på et af de eftertragtede krus, er tilmeldingsdatoen den 25. maj 2023 direkte via Englændertræffets bookingportal eller til Ena Søndergaard tlf.:  2277 7439, mail: englaendertraef@loegumkloster.dk  eller Thomas Nielsen tlf.:  2088 5476 eller mail alsveteranklub@gmail.com Du kan se mere på  Englændertræf Løgumkloster og på Facebook Englændertræf i Løgumkloster, som vi opfordre dig til at like og dele.

Medbring din billet fra tilmeldingen, så du er sikker på at få et af de eftertragtede Englændertræfkrus. Har du bestilt rundstykke/r, skal den lille billet medbringes og afleveres for at få det/dem udleveret.  Har du ikke billetten med, er tilmeldt senere end den 25. maj eller slet ikke tilmeldt, kan du fra kl. 11.00 komme tilbage til tjek-ind-området og høre om der er flere krus tilbage. Tilmeldte efter den 25. maj har første prioritet, hvis der er krus til overs.