Tønder Veteran Klub anno 2005

Det store kageeventyr 2016

Onsdag aften den 20. juli var der jo som traditionen tilsiger kager en masse i Emmerlev Klev.

Jeg plejer pga. ferie i udlandet  ikke at deltage og i år havde jeg ondt i lænden pga. enten for meget tennis eller sofa;-)

Nå, men jeg tog et par smertestillende, startede kareten og kom kun 10. min for sent til flyvepladsen. 

I grunden lidt skuffende og overraskende at kun knap en snes medlemmer og en lille halv snes biler var til stede. Mange var savnet....

Nå, vi kørte i god ro og orden til Emmerlev Klev camping, fik parkeret vores biler, Johnny stødte til med børnebørn og den gamle Ford OG SÅ VAR DER ELLERS DET HELT STORE KAGEBORD. 

Kringle, vandbakkelser og alle mulige slags kager jeg ikke kender navnet på - fantastisk. Dertil kaffe og en smøg måske 2 med Gunta.

Når der nu var så få var der mere kage til os andre. 

 

Tak for en fantastisk hyggelig og på alle måder lun og varm sommeraften - også tak til Emmerlev Klev Camping for at have os. Jeg synes måske vi glemmer at fortælle hinanden at vi sætter pris på disse sammenkomster - jeg har været medlem af MG klubben og kommer tirsdag aften ned på hovedengen i Ribe hvor folk kommer fra nær og fjern med alle mulige gamle køretøjer - jeg oplever ikke samme varme og venskab nogle af stederne som i Tønder Veteranklub. 

 

Så selvom jeg er flyttet til Ribe slipper I sgu ikke for mig...;-)

 

P.S. Kage virker fremragende mod ondt i lænden;-)

 

Med Venlig Hilsen

Bo Børsen Hansen

 

 


  NYESTE ARTIKEL