Tønder Veteran Klub anno 2005

Lørdag den 10.9.2016 var dagen hvor Varnæs veterantræf skulle afholdes.

Det var en meget flot sensommerdag uden en sky på himlen og med høje sommer temperatur,  med andre ord  var det de bedste betingelser for at afholde veteran træffet.  Det var der mange der var enig med os i. Der kom rigtig mange flotte køretøjer og rigtig mange besøgende fra nær og fjern for at besigtige de flotte køretøjer. Dagen bød på mange forskellige spændende ting. F.eks. et mindre stumpe marked, Suvo undervognscenter fra Rødekro, OK benzin, DK Assistance og Euro trailer og mange forskellige veteranklubber heri blandt Tønder Veterankub.

En lille sjov oplevelse var at både Aabenraa og Sønderborg brandværn var mødt op med deres veteran brandbil og en lille udstilling med gamle brandværns uniformer.

Der var i år mange knallerter bl.a. en lille knallert klub som havde arrangeret en køretur i det flotte vejr og havde valgt at køre forbi Varnæs og vise deres samling frem.

Der var også arrangeret gratis kaffebord men mange forskellige slags kager. Der var mange som benyttede lejligheden til at få kage og kaffe mens man kunne hvile benene og få en hyggelig snak om alle de flotte køretøjer som var mødt frem. Helt præcis var der 233 forskellige køretøjer.

Da dagen var forbi kunne Henrik Grau fra HG Auto, Varnæs veterantræf forening og alle frivillige hjælpere  se tilbage på en vel lykket dag. Til sidst skal lyde en stor tak til alle de frem mødte og tak til Tønder veteranklub for opbakning i forbindelse med veterantræffet.

 

På gensyn næste år den 9.september 2017

 

På vegne af  Varnæs veterantræf forening

 Henrik Grau


  NYESTE ARTIKEL