Tønder Veteran Klub anno 2005

Det store kageeventyr på Emmerlev Camping

Det stor kage eventyr på Emmerlev Camping

Så var det igen så vidt, vi skulle på picnic tur til Emmerlev Camping. Onsdag d. 19. juli kl. 19.00 mødtes vi i klublokalerne i Tønder, og jeg kørte der ud lidt før.

Jeg var der ved 18.25 og allerede på det tidspunkt var Leif og Tove fra Jels ankommet, og velkommen til dem. Det var første gang de var hos os i Tønder, så de fik en rundvisning af vores fælles lokaler, vi havde jo en smule tid.

Ved 19 tiden var der desværre kun ankommet 5 biler, men det bliver stemningen heldigvis ikke dårligere af. Der blev sagt ”sid op” og så kørte vi gennem Møgeltønder mod Emmerlev. Vel ankommet var der heldigvis endnu et par medlemmer med deres gamle biler. En lille tur rundt på camping pladsen og så op på P-pladsen.

I år var der rigtig mange ”campister”, og de kom alle op for at besigtige, beundre og udspørge os alle om modeller, alder, hestekræfter, tophastighed og alt muligt andet.

Efter en længere spørge runde, skulle spændingen jo til at udløses – hvilke kager – og endnu et vigtigt spørgsmål – har Dres selv bagt, eller har han igen i år købe kage med. Stor overraskelse, der var hjemme bag – super muffins – og Helle havde endda givet undertegnede en kageopsats med, for at fremhæve dette sjældne syn, det kan ses på billederne, der var ikke et øje tørt. Som sædvanligt blev der smagt på kryds og på tværs, og det var igen i år en super hyggelig og sjov aften, som yderligere blev krydret med et en smule usædvanligt besøg.

Jeg vil ikke lige sige at vi så ”Sort Sol” men……..  vi fik et meget nært besøg af en enkelt stær, og man må sige den hørte ikke til de generte af slagsen, den tog sig lige som vi, for sig af retterne. På det ene billede sidder den i Jønne´s hat, her mente jeg naturligvis at med hattens udformning burde Jønne have vand i den øverste region så den lille fyr kunne tage sig et bad efter kage smæskeriget.

Håber på flere deltagere til næste år, det er en skide hyggelige aften, og tak til Emmerlev Camping.

 

Dres Callesen


  NYESTE ARTIKEL
 • Den store bowling turnering

  Den store bowling turnering
  

  Årets bowling turnering.

  Ja, så er 2019 startet, og det første arrangement i Tønder Veteran Klub er løbet af stablen. Som I vel nok alle ved, var

  ...