Tønder Veteran Klub anno 2005

2 Klub løb på Als

Als-løbet 2018

 

Af Henriette og Kim Frandsen

 

I år havde Helle og John Jensen inviteret til klubløb på Als. Vi mødtes i Hoptrup med Ulla og Lasse samt Bente og Kurt og kørte i kortege mod øen med de smukke veje. Efter morgenmaden bød John os velkommen til HANS ø, og fortalte at Helle havde været sendt rundt for at få øen pyntet op med masser af lysegrønne blade ;-)

 

Vi fik masser af solskin på den flotte tur ad Alsiske veje og cykelstier... - det kan godt være det på Alsisk er veje, men her hos os hedder de smalle asfaltstriber, hvor to biler ikke kan passere forbi hinanden altså cykelstier.

 

Det var den sydlige del af Als samt Kegnæs vi i år fik fornøjelsen af at se i forårs-dress. Og igen i år havde John og Helle lavet nogle sjove og udfordrende opgaver: vi skulle gætte bilmærker, køre bilen frem til et mærke med mindst mulig afstand, klippe en snor af i en bestemt længde og ved den ene post skulle der samarbejdes.  Henriette skulle spytte mentos-pastiller efter Kim, som skulle fange dem i en spand. Det gik så godt, at der var flere som kraftigt antydede, at Henriette vist havde øvet sig flittigt i at spytte efter netop dette mål ;-)

 

Da vi kom tilbage til Johns værksted skulle vi få en basketbold i en af 5 spande, som gav forskellige strafpoint. Harley - Helle og Johns hund - ville meget gerne være med i legen, så den spunsede rundt efter bolden og fik brændt en masse krudt af :-)

 

Resultatet blev, at Mads Thomsen vandt, Hans Christensen fik andenpladsen, og vi spyttede os sørme med i top-tre!

 

Endnu en gang en fed dag med masser af hygge, drillerier og sjove oplevelser - tak til Helle og John og deres hjælpere for et rigtig godt løb. Og en særlig tak til Helle for en meget gennemført ophængning af blade - Als var meget smukt klædt i lysegrønt!


  NYESTE ARTIKEL
 • Vagtskifte hos Veteranforsikring Danmark

  Vagtskifte hos Veteranforsikring Danmark
  

  PRESSEMEDDELELSE Ny mand skal forsikre de gamle biler

  Der er chaufførskifte i Veteranforsikring Danmark. Steen List træder til og overtager

  ...