Tønder Veteran Klub anno 2005


Tak for i år. Og på 5. klubløb 2019 I Haderslev

 

 

Læs hele artiklen...Triumph TR Club Dk på besøg i TVK

Søndag D. 23. Juni var Triumph TR Club DK på et lille visit i TVK’s klubhus hvor vi havde fået lov til at holde frokostpause. Vejret var med os så vi sad udenfor og indtog madpakken. Dres Callesen tog imod og havde lavet kaffe til os. Vand og øl blev købt i klubhuset. Dres holdt på min opfordring en lille tale (mindst 3 kvarter) om TVK og lidt om Tønder og omegn samt et par af hans utallige anekdoter til stor morskab for forsamlingen. Tak Dres, stor succes.

Vi var i alt 22 biler, heraf en Porsche 911, en Mazda MX5 og en Jaguar Cabriolet som jeg ikke lige kan huske hvad var for en. Det var i hvert fald en nyere en med V8...


Læs hele artiklen...Weekend ophold med Oldtimer Club Nord

 

Vi blev inviteret af oldtimer Club Nord til en hyggelig sammenkomst med overnatning på Christianslyst lejrskole, sammen med Stumperne fra Fyn. Vi kørte fra Tinglev kl. 9.00 vi var 4 par fra TVK. Der ville med på denne tur, turen gik sydpå i lidt regnvejr men vi sad jo inde for kl. 10 ankom vi til Markedspladsen i Süderbrarup hvor der blev ventet på os. Det var meningen at vi skulle spise frokost i det fri men på grund af vejret blev det ændret så vi kørte til Christianslyst lejrskole, hvor vi spiste vores madpakke. Her blev vi modtaget...


Læs hele artiklen...HER FØLER VI OS GODT TILPAS:

 

For ca. 9 måned siden flyttede vi her til det dejlige Sønderjylland, efter lang tids overvejelse. 

Vi så frem til mange gode ting her i det Sønderjyske.  Tættere på familien; måske nye venner, og ikke mindst at finde ud af hvad for en Veteran Klub vi skulle vælge.

Vi kontaktede Tønder Veteran Klub, og her fik den fineste modtagelse. 

 

Det har været et rigtig dejligt forår og sommer for os, vi har oplevet en hel del efterhånden, og vi, som ligger og kører rundt til træf, mærker et fantastisk fællesskab, - vi har noget helt særligt sammen. 

 

Det er ikke kun klubben alene der gør det. Det er...


Læs hele artiklen...Veterantræf Hos Niels Jessen i Gråsten. 

 

 

Lørdag den 13. Juli var der lagt op til Veterantræf i Gråsten hos Niels Jessen, som stillede hus og have til rådighed for os Veteraner. 

Da vi ankom kl. 10.00, mødte vi en hyggelig atmosfære, folk sad allerede og hyggede sig, nogle var i gang med deres telt, andre med deres campingvogn. Og andre sad med en frisk brygget kop kaffe. 

Omkring kl. 11.00 var det tid til den planlagte køretur. Køreturen førte os ud på de små veje, igennem Melskovvej, Fjordvejen, Strandvej og Vemmingbundstrandvej. Der er utroligt smukt på Als. Første etape sluttede ved Dybbøl Mølle, hvor der ventede os en...


Læs hele artiklen...Zeppelinbasen ved Tønder

Mandag d. 4. marts afholdte vi årets første klubaften, og samtidig afholdtes vores første ”temaaften” i år. Det var lykkedes os at få Anders Jacobsen, næstformand for Zeppelin museet i Tønder, til at komme ud på Flyvepladsvej i klublokalerne for at fortælle om Zeppelin basen, der lå lige uden for Tønder under 1. verdenskrig.

Anders startede med at fortælle om de planer og ideer, der ligger for området. Samt om den enestående historie, der omhandler det første luftangreb i verdenshistorien, der er startet fra et hangarskib.

Skibet hed "H.M.S. Furious" og havde...


Læs hele artiklen...Englændertræf i Løgumkloster

 

Så blev der igen afholdt "englændertræf" i Løgumkloster. Vejret var ikke af det allerbedste, det blæste en del, og der kom en enkelt byge.


Læs hele artiklen...Åbent Hus på Tønderflyveplads

Søndag den 2. juni – var der igen gået et år – og der skulle afholdes ”Det store åbent hus på Tønder Flyveplads”. Alt var på plads, Torvets restaurant var flyttet ud på flyvepladsen, her mener jeg naturligvis pølsevognen, det store kaffebord, Toftlund model flyveklub, flyveture og meget mere. I år havde vi sågar fået flyttet brandstationen, Tønder Brandvæsen stillede med flere køretøjer, der var en stor hoppepude til børnene, der skulle ligeledes have været en skydevogn, men den var gået i stykker,...


Læs hele artiklen...Så skal vi til service …….

Så er Benny gået i gang med at foretage det, man kalder et stort service på en Ferrari Testarossa. Der er ikke så meget plads i køretøjet, så derfor - ud med maskineriet. Hjul, ramme og en helt fantastisk Ferrari motor med 12 cylindre og masser af HK.

Her har I lige et par data på køretøjet:

12 Cylindre, 4,9 l., 390 HK, 48 ventiler og en acceleration fra 0 – 100 km/t på kun 5,3 sek.                 En smule hurtigere en min MG B, selvom jeg kan køre ned af bakke.

Som I kan se, er der et virvar af slanger, remme, tandhjul og rør, der mangler ingenting....


Læs hele artiklen...Garage stafetten

Navn:

Bent Drøhse

Kort beskrivelse af køretøjet:

VW 1302 LS, bedre kendt som VW Bobbel cabriolet. Indregistreret første gang d. 23-04-1971.

Nævn en god/sjov oplevelse du har haft med køretøjet:

Jeg købte og importerede bilen fra Tyskland i foråret 2013.

Efter jeg havde fået bilen hjem til Danmark, skulle den naturligvis så hurtigt så muligt på danske plader, så jeg kunne komme ud og få vind i håret. Jeg fik bilen synet uden anmærkninger og var nu klar til, at få betalt afgiften. Jeg skyndte mig hjem, tændte computeren, fandt NemID frem, Dankort, og ind på...


Læs hele artiklen...Bremen Classic Motorshow 2019

Hold op, hvor skulle jeg tidligt op, lørdag d. 2.2.

Kl. 05.15, men jeg skulle også med Tønder Veteran Klub på den årlige tur til Bremen Classic Show, og det er som sædvanligt et helt tilløbsstykke, med stor rift om pladserne i bussen.

I den forbindelse vil jeg her lige nævne, at det er vigtigt at melde sig til hos den person, der står i klubbladet.

Kl. 6.10 var Kim, Jacob, Johnny og jeg klar, Passaten var fyldt op, ligesom Hans-Eriks Audi havde Poul-Erik og Preben siddende i sæderne. Vi kørte derefter til Tinglev, hvor Agge, bussen samt endnu flere...


Læs hele artiklen...1.KLUBLØB i Toftlund

 

Søndag den 28. april 2019 kl. 09.00 løb årets første klubløb af staben hos Eva og Hans i Toftlund, i fine lånte lokaler.

Vejret var tørt, der var kaffe på kanden og lækre rundstykker som var sponseret af den lokale bager (som vi alle gav et lille trut ved forbi kørsel senere).

19 biler var repræsenteret flot fremmøde og der var gensynsglæde.

Inden afgang blev vi præsenteret for 2 nye tiltag-

 1. Som noget nyt trak vi lod om startnummer, hvilket var et fint initiativ som blev godt modtaget.
 2. Vi fik udleveret en billedserie af forskellige...

Læs hele artiklen...På ferie i dit veteran- eller klassiske køretøj.

Sommeren står for døren. Ferien skal planlægges. Er det sydens sol, sandstrande og sangria, der trækker eller frister Nordkap og nordlys i det nordligste Norge? En ting er sikker - du bør tage dit køretøj ud af garagen og overveje, om ikke det er den på den måde, du skal afsted på ferie.

Af Thomas Schiermacher

Ned gennem Europa, ud på landevejene, hvor asfalten snor sig og marker, skove, træer og landsbyer giver kolorit og hvor et stop på torvet kaster lange snakke af sig med andre passionerede bil- og motorcykelentusiaster. For det slipper man heldigvis ikke...


Læs hele artiklen...PRESSEMEDDELELSE Ny mand skal forsikre de gamle biler

Der er chaufførskifte i Veteranforsikring Danmark. Steen List træder til og overtager ansvaret for kunderne i Danmarks største veteranforsikringsselskab

Af Thomas Schiermacher, journalist

I mange år har Ole Højgaard sørget for, at landets veteranbilejere fik de bedste forsikringer. Nu overtager Steen List rattet i Veteranforsikring Danmark og begynder i drømmejobbet.

Vi begynder med det vigtige. Kærligheden til gamle biler.

”Jeg kører selv i en Morgan +8, som jeg har haft i 14 år nu,” fortæller Steen List, der er 52 år og bor i Silkeborg.

...

Læs hele artiklen...Årets bowling turnering.

Ja, så er 2019 startet, og det første arrangement i Tønder Veteran Klub er løbet af stablen. Som I vel nok alle ved, var det årets ”bowlingturnering”, og da jeg nu FIK tildelt opgaven, at skrive en lille artikel om denne begivenhed, var jeg lige tilbage i mine gamle gemmer for at se, hvad jeg tidligere har skrevet. Og ja, vi var for nogle år tilbage flere deltagere. I 2009 var der 48 tilmeldte, i 2017 var vi 20, men her i 2019 er billedet vendt. Vi var 23 deltagere. Jeg håber, vi bliver flere i 2020. Til alle, der endnu ikke har været med, og der er mange, kan jeg kun sige: Det er både hyggeligt og sjovt, og maden er en...


Læs hele artiklen...Den 3 sept. 2018 gik turen til Kalleby syd for Flensborg.

 

vi var ca. 40 pers. der mødtes ved grænsen, kl. 17,35 kørte vi sydpå i samlet flok i alt 19 biler.

Efter...


Læs hele artiklen...VADEHAVSLØBET LØRDAG DEN 22. SEPTEMBER

 

Lørdag den 22. september var der indkaldt til årets sidste,...


Læs hele artiklen...Julefrokosten 2018

 

Jeg må indrømme før jeg ankom til julefrokosten i går aftes d.17/11 var jeg lidt nervøs over at skulle møde så mange nye mennesker. Og havde også hørt fra andre, at man bare ikke lige bliver accepteret når man er...


Læs hele artiklen...                             Årets træf hos Niels Jessen

 

Lørdag D. 14. Juli mødte ca. 20 køretøjer op hos Niels Jessen i...


Læs hele artiklen...Ildsjæle ….

Efter at have opsat og produceret 50 klubblade, har Hans-Erik Arens valgt at sige stop. Her i december fylder han 80 år, og han mener, det er ved at være på tide at gå på pension. Normalt starter man på ”efterløn” men det her er sådan rigtig ”folkepension”


Læs hele artiklen...Hej, mit navn er Emma og det her er min historie.

Det hele startede med at vi skulle med bussen til Motorsport show og messe i Bremen. Min farfar havde fået billetter via en veteranbil klub, så vi kørte derned som stor samlet folk morgentrætte mennesker i en proppet turistbus. Jeg husker vi fik hvide rundstykker med nok smør på til at kunne brødføde en by i Afrika. Turen går til Bremen.

Læs hele artiklen...

  NYESTE ARTIKEL
 • 2021 - Dres´s lille rejsequide

  2021 - Dres´s lille rejsequide
  

  Dres´ lille rejse guide

  På tur til Silkeborg og omegn

   

  2020, et år i skyggen af en pandemi, i skyggen af ”Corona”, 3 rejser til udlandet booket, men aflyst,

  ...

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Læs mere...

OK

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring, samt til at huske brugerens login. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

Hvad er cookies?
Cookies er filer, der gemmes i din internetbrowsers filmappe, så den besøgte hjemmeside kan registrere,
at den besøgendes sprog, computer, smartphone, tablet eller lignende tidligere har besøgt hjemmesiden.

Cookies kan have mange forskellige formål og bruges f.eks. til at identificere tidligere besøgende og til
statistik over besøgende på en hjemmeside.

Hvordan cookies bruges på hjemmesiden
Vi gør brug af cookies fra Google Analytics. Formålet for disse cookies er igennem statistik at kunne gøre
hjemmesiden bedre så besøgende på hjemmesiden får en bedre oplevelse, samt at dokumentere besøgstal
for den pågældende virksomheds hjemmeside.
Vil du gerne fravælge cookies, der bruges til at opsamle statistik, kan du gøre det via dette link:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Opbevaringstid af cookies
Cookies bliver gemt i 30 dage og slettes derefter automatisk på din computer. Vær dog opmærksom på at
besøges hjemmesiden igen inden for 30 dage, så vil perioden blive fornyet.