Tønder Veteran Klub anno 2005

Bremen Classic Motorshow 2019

Bremen Classic Motorshow 2019

Hold op, hvor skulle jeg tidligt op, lørdag d. 2.2.

Kl. 05.15, men jeg skulle også med Tønder Veteran Klub på den årlige tur til Bremen Classic Show, og det er som sædvanligt et helt tilløbsstykke, med stor rift om pladserne i bussen.

I den forbindelse vil jeg her lige nævne, at det er vigtigt at melde sig til hos den person, der står i klubbladet.

Kl. 6.10 var Kim, Jacob, Johnny og jeg klar, Passaten var fyldt op, ligesom Hans-Eriks Audi havde Poul-Erik og Preben siddende i sæderne. Vi kørte derefter til Tinglev, hvor Agge, bussen samt endnu flere rejselystne messe-deltagere var klar til oplevelser i Bremen. Kaffen i bussen var sat over, og vi trillede så mod samlepladsen ved Fårhus, hvor Jørn Madsen og resten af vennerne samt rundstykkerne var klar til turen.

Turen gik ned mod Hamborg, derefter gennem Elbtunnelen, og efter nogle kilometer, tager vi et lille sving til højre, op i gear, fuld gas igen og ligeud mod Bremen. Stemningen i bussen er super god, masser af snak, gode historier, super sjovt.

Alt forløb uden nogen form for kø eller andet bøvl, så vi ankom til Bremen Messecenter lige omkring kl. 10.45. Jørn og jeg gik forrest hen til indgangen, hvor alle vores 52 billetter blev talt og derefter scannet ind. Først derefter blev vi sluppet løs i de mange haller i det store messecenter. (Det er det man kalder Deutsche gründlichkeit. Vi bliver talt og tjekket, for som I godt ved, ordnung muss sein.)

Carsten Tekker og jeg fulgtes hele dagen, hvor der blev set på reservedele, skilte og naturligvis biler og motorcykler af alle slags. I år var der fokus på stationcars. Her var der en ombygget Jaguar XJS, der faldt i min smag. Hold op, den var flot lavet. Der var rigtig mange udstillere med rigtig flotte messestande, og der var mærkeklubber og meget mere.

I parkeringshuset på messecenterets øverste etager var der i år rigtig mange private biler til salg.

Carsten og jeg fik da heldigvis også tid til at holde et par velfortjente pauser, hvor carrywurst og Becks Bier blev nydt – når man er til Bremen Classic Motorshow er det et must med denne ”messemenu”.

Man bliver godt træt i fusserne, når man har oset rundt i messecenteret en hel dag, og timerne suser afsted. Dagen er gået rigtig hurtigt, og pludselig er kl. 16.30. Vi indtager igen bussen, Agge vender bussen, og vi kører nordpå mod Danmark. Men på hjemturen er gassen gået en smule af ballonen. Vi er alle forholdsvis rolige, selv undertegnede.

Det har været en rigtig god dag, og tak til deltagerne for den gode stemning, alle har ydet med. Jeg håber, at vi til næste år igen tager en tyr til Bremen med Tønder Veteran Klub

 

Dres Callesen

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Garage stafetten - Lars Øvig

  2020 - Garage stafetten - Lars Øvig
  

  Garage stafetten

  1) Navn

  Lars Øvig, Tønder.

  For ca. 1 ½ år siden trak jeg stikket til arbejdsmarkedet. Jeg havde fået nok, og besluttede mig for

  ...