Tønder Veteran Klub anno 2005

2019 - Veterantræf hos Niels Jessen i Gråsten

Veterantræf Hos Niels Jessen i Gråsten. 

 

 

Lørdag den 13. Juli var der lagt op til Veterantræf i Gråsten hos Niels Jessen, som stillede hus og have til rådighed for os Veteraner. 

Da vi ankom kl. 10.00, mødte vi en hyggelig atmosfære, folk sad allerede og hyggede sig, nogle var i gang med deres telt, andre med deres campingvogn. Og andre sad med en frisk brygget kop kaffe. 

Omkring kl. 11.00 var det tid til den planlagte køretur. Køreturen førte os ud på de små veje, igennem Melskovvej, Fjordvejen, Strandvej og Vemmingbundstrandvej. Der er utroligt smukt på Als. Første etape sluttede ved Dybbøl Mølle, hvor der ventede os en super lækker frokost, som var tilberedt af Tulles Madhus og sponseret af Fogtmann Logistik. Efter en velfortjent frokost og fyldte maver, gik turen videre. 

Undervejs skulle vi markere nogle poster, det var ikke helt let.  Turen forsatte ad Dybbølbjerg, Gl. Landevej, Stationsgade, Avnbølvej, og mange flere, for til slut at ende hos Nils. 

En vigtig del af at skulle planlægge en tur er, at have en god idé om, hvor man helt præcist skal køre. 

Det gør både turen lettere og giver mulighed for hvordan man kommer fra A til B til ønskede destinationer.

Og her var der helt styr på det, turen var planlagt med hjertet, en fantastisk smuk tur, Ejgild og Morten har lavet et godt stykke forarbejde til turen.  

Tilbage hos Niels var det tid til præmier for de forskellige poster, vi skulle finde på turen. Jeg kan meddele at Jan og jeg blev nummer 1, fra den forkerte ende, men vi var mega stolte over pladsen, det handler jo om være med og at have det hyggeligt. 

Hen på eftermiddagen blev der serveret kaffe, og der blev talt livligt hen over bordet om biler, mad, børn, om turen osv. en dejlig eftermiddag. 

Sammen oplevede vi vidunderlige øjeblikke, som betyder noget helt særligt, og jeg er da ikke i tvivl om at Bil Veteraner har noget helt særligt sammen, på den gode måde. 

Hen i mod aften blev grillen tændt, hvor Fogtmann Logistik igen stod for forplejningen. Alt imens grillen blev varm, blev der tændt for musikken, så folk kunne synge og dans lidt: 

Vi er ud i det blå, kun med klipklapper på, lad os danse til rytmisk musik.

Der blev danset og sunget. 

Under maden blev der samlet ind til Julemærkehjemmet, i alt blev der indsamlet lidt over 1000. kr. super flot. 

Mange tak for en dejlig dag her i Gråsten hos Niels Jessen, som har stillet sin have og bolig til rådighed. Et kæmpe stort tak, Niels.

Samt stor tak til Tulles Madhus for lækker Sandwich, og ikke mindst til Fogtmann Logistik for sponsering af alt mad, mange tak. 

Og så stor ros til Ejgild og Morten for den flotte og veltilrettelagte tur. 

 

Ses hos Niels Jessen i 2020. 

 

 

Dorthe Petersen.

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Garage stafetten - Lars Øvig

  2020 - Garage stafetten - Lars Øvig
  

  Garage stafetten

  1) Navn

  Lars Øvig, Tønder.

  For ca. 1 ½ år siden trak jeg stikket til arbejdsmarkedet. Jeg havde fået nok, og besluttede mig for

  ...