Tønder Veteran Klub anno 2005

2019 - Weekend ophold med Oldtimer Club Nord

Weekend ophold med Oldtimer Club Nord

 

Vi blev inviteret af oldtimer Club Nord til en hyggelig sammenkomst med overnatning på Christianslyst lejrskole, sammen med Stumperne fra Fyn. Vi kørte fra Tinglev kl. 9.00 vi var 4 par fra TVK. Der ville med på denne tur, turen gik sydpå i lidt regnvejr men vi sad jo inde for kl. 10 ankom vi til Markedspladsen i Süderbrarup hvor der blev ventet på os. Det var meningen at vi skulle spise frokost i det fri men på grund af vejret blev det ændret så vi kørte til Christianslyst lejrskole, hvor vi spiste vores madpakke. Her blev vi modtaget af klubben Stumperne fra Fyn. De var 25 personer og det rigtig hyggelig. Frokosten blev indtaget, vi skulle derefter videre, turen gik til Kappeln. Der skulle vi ud og sejle en tur på floden Schlei ud mod Østersøen. Ved floden udmunding, var der et ophold på ca. 1/2 time, der fik vi så en lille en til halsen, inder vi sejlede retur det foregik i regnvejr, men trods alt hyggelig.

Hjemme på hotellet, blev der hygget og kigget på biler, sparket dæk og snakket om teknik, modeller og meget mere.

Kl. 18.30 blev aftensmaden serveret, en lækker buffet, med fisk, 2 slags kød, kartofler, salat og meget mere. Vi fik snakket tysk og dansk og ved midnat var der godnat.

Næste morgen et dejlig morgen buffet med kaffe og rundstykke. Kl. 10 gik turen til Süderbrarup. På pladsen ved Reve blev der igen ”sparket dæk” .

Oldtimer Klub Nord lavede en dejlig frokost til os alle. Medlemmer af deres klub havde alle taget noget med, både noget til halsen og til ganen.

Vi blev til næste år inviteret til Fyn det skal foregå, den 12.6 13.6 14.6 . 2020 til weekend ophold. Man kan naturligvis også komme lørdag og blive til søndag, hvis man vil har tid og lyst, jeg håber vi ses .

Vi havde en rigtig fint ophold sammen med Oldtimer Klub Nord og Stumperne fra Fyn 

 

Henrik Holm

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Besøg hos samler

  2020 - Besøg hos samler
  

  På besøg hos en samler

  Nogle gange kører man en tur og kommer forbi et hus, hvor garagens proportioner ikke helt er i overensstemmelse med resten

  ...