Tønder Veteran Klub anno 2005

Englændertræf i Løgumkloster

Indbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 8. - 9. juni 2018

Englændertræf lørdag

Lørdag den 9. juni 2018 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel.  Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker sponsoreret af Klosterbageren og Brugsen. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Fredag aftenarrangementet

 I lighed med tidligere år er der fredag den 8. juni et fredagsarrangement som starter med en lækker Englænder Buffet kl 17:30 på Løgumkloster Centralhotel. Efter spisningen tager vi på en lille køretur i det sønderjyske. Vi holder pause under vejs, hvor der vil mulighed for købe aftenkaffe. Derefter køre vi retur til Løgumkloster. 

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften kan tilkøbe buffeten i forbindelse med tilmeldingen til træffet. I tilmeldingsforløbet kan dem, som har brug for overnatningsmulighed også tilkøbe overnatning på Løgumkloster Højskole. Vi fremstiller en Englændertræf t-shirts, som også kan forudbstilles. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertræf.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online - HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i byen www.loegumkloster.dk , der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk og Refugiet kan man også indlogere sig på www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding senest den 20/05 2018 til Anton Schulz, telefon 2999 3789 eller Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Du kan se meget mere på  www.englaendertræf.dk