I dag
Vis kommende aktiviteter
Foregående måned Foregående dag
Næste dag Næste måned

Fredag´s veteranbil løb i Broager,


Fredag, 31 Maj 2019 - 10:00

23 Wiking Historic 180527 165 (1).jpg

  Invitation til veteran bil løb i Broager

Fredag den 31. maj Arrangeres et veteranbil løb, i forbindelse med Broager’s årlige torvedag, i samarbejde med Horne’s Auto og Dækservice, AutoMester i Broager.

Løbet foregår fra torvet, hvor vi mødes kl. 10.00 til en kop kaffe med brød, efter løbet er Horne’s Auto og Dæksevice, AutoMester i Broager vært ved en grillpølse på torvet.

Bilerne starter ca. kl. 10.45. Turen er på 36 kilometer rundt på Broagerland og varer ca. 80 minutter, alt efter hvor lange pauser man holder undervejs.

På ruten er opstillet skilte hvor deltagerne noterer bogstavet på skiltet, på deres kontrolkort. Deltagere som har de fleste notater er bedst på turen. Der er en lille præmie til den bedste, ved lighed er den ældste bil vinder. Der køres IKKE på tid. Turen kan køres af alle og alene, men det er en fordel at være to i bilen, en kører og en kortlæser.

Vejfindingen består af let kortlæsning, fra en udleveret rutebog, i lighed med, den på landsplan, så kendte FDM/DASU Classic turnering, der køres hvert år, og er fordelt over hele landet, hvor der køres 6 løb, og er kørt siden 1993. 

Tilmelding er nødvendig, og kan foregå på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 28550132 . Oplysning om navn, bil model og evt. email

Hilsen og på gensyn

Karin & Eskild Steen, og den gule VW fra Broager


Filer til download: