15 års jubilæum i Tønder Veteran Klub

15 år Tønder Veteran Klub             

2005 her startede Tønder Veteran Klub i en lille garage, hvor 3 venner stod og så på en rød MG, lad os lave en veteran klub her i Tønder, det kan vel ikke være så svært. Som sagt så gjort, nu er der gået 15 år, og hvad er der så alt sket.

Vi er over 600 medlemmer, fra hele Danmark og i det Nordtyske, 100 vis af arrangementer i det sønderjyske og i det nordtyske, klubblade, hvor i lige nu sidder og læser nr. 58, hjemmeside, Facebook, klublokaler, klubshop og meget mere.

Vi er ca. 25 personer der yder en meget stor indsats for at holde det hele i gang, her vil der naturligvis ske udskiftning og vi håber at der altid vil være nogle der har lyst til at give en hånd med, for at Tønder Veteran Klub vil være den klub det har været i de sidste 15 år.

På generalforsamlingen her 2020 blev bestyrelsens ønske om at få produceret et TVK – emaljeskilt vedtaget, det er vedlagt sammen med dette klubblad, og vi fra bestyrelsen håber det vil blive monteret på jeres køretøj, så man kan se hvor vi tilhører. Skulle enkelte ønske sig et skilt mere kan disse købes i klubshoppen.

Bestyrelsen har ligeledes besluttet at få produceret nogle specielle TVK-logoer, af ypperlig kvalitet der kan købes eller byttes med emaljeskiltet.

Bestyrelsen og alle udvalg ønsker os alle tillykke med de 15 år og håber at TVK vil udvikle sig i mange år fremover, og at vores hobby vil brede sig til den yngre generation, så vi også fremover vil kunne se vores flotte køretøjer på de danske veje.

 

Tillykke til alle

Bestyrelsen