2019 – 5. klubløb i Haderslev

Tak for i år. Og på 5. klubløb 2019 I Haderslev

 

 

Lørdag, den 28. september mødtes vi ved Café Løverodde i Sønder Stenderup.  Trods det dårlige vejr kom der 20 biler til start.

Startopstillingen blev valgt ved, at vi skulle trække et nummer i posen, og efterfølgende kaste med CD’er, hvor partneren skulle gribe CD’erne med to stegepander, meget opfindsomt fundet på.

Fra kl. 12.00 til 13.00 kunne vi spise vores medbragte madpakker, og nyde den fantastiske udsigt over Kolding Fjord.

 

KL 13.00 præcis blev første bil sendt af sted, derefter blev de andre sendt af sted med 2 min mellemrum. Ulla Juhl stod for denne del, og den stakkels Ulla lignede nærmest en frossen vandrotte inden den sidste bil kom afsted. ( Det var koldt og det regnede. )

 

Alle køretøjer skulle nu igennem 4 poster inden en velfortjent kaffepause. Opgaverne undervejs var ikke umulige men ret sjove, og paraplyen blev da flittigt brugt. Trods vejret var modet oppe hos alle deltagere. De første 4 poster lå på en meget smuk rute, virkeligt godt tilrettelagt.

 

Efter vel overståede opgaver, var det tid til en lille pause.

 

Kaffepausen var hos Lone Star, hvor Linda og Åse havde en dejlig varm kop kaffe med kage klar, lige hvad man havde brug for. Mange af os var blevet godt kolde, så en kop kaffe gjorde underværker.

Og lige tilbage til Ulla Juhl, hun havde nu fået varmen igen.

 

Efter den velfortjente kaffepause, gik turen videre med anden del. Der var nu 3 poster tilbage. Mange af posterne gik hurtigt, da folk var begyndt at fryse, og ved anden post tog det lidt længere tid. Specielt ved post 6. var klappen gået ned for mange, jeg var personligt helt blank. – her taler jeg naturligvis udelukkende på egne vegne 🙂 🙂

 

Vi startede som nævnt ved Café Løverodde i Sønder Stenderup.  Og løbet / turen endte hjemme hos Henriette og Kim i Haderslev.

Hvor vi sluttede af med fællesspisning, samt præmieoverrækkelse.

 

Igennem hele dagen havde der været en god stemning trods det ikke ville holde op med at regne. Alle tog det med højt humør. Folk var kolde og trætte da de kom hos Henriette og Kim. Da var det godt at komme ind i varmen.

 

 

Turen var vel tilrettelagt, super godt arrangeret og tilslutningen god trods vejret.

Udfordringerne og opgaverne fra løbet blev drøftet med et stort smil under den dejlige middag.

En super fin afslutning på sæsonen.

 

glædeligt gensyn i 2020…

 

VINDER AF 5.LØB BLEV

 

1). Jørn Madsen

 

2) Henriette Frandsen

 

3) Aksel Redlefsen.

 

STORT TILLYKKE.

 

Stor tak til Henriette og Kim og Ulla og Lars Juhl for det flotte arrangement.

Stor tak til Lonestar for at byde os indenfor til kaffe og kage.

Samt tak til alle deltagere, og de, der har været med i processen.

 

 

Af:

Dorthe Petersen

Karin Christensen.