2020 – Besøg i Byens Rum i Bredebro

Besøg hos ”Byens Rum” i Bredebro

Først vil jeg sige tak til Svend Lorenzen for, at han fik arrangeret et besøg hos ”Byens Rum” i Bredebro.

Det var mandag d. 10. august kl. 19.00, og vi mødtes på p-pladsen ved det nye torv i Bredebro. Hele torvet er bygget af ECCO, rigtig flot, og i øvrigt ligger ”Byens Rum” lige der, hvor Svend Lorenzen og hans familie havde sin bopæl for få år tilbage.

Vi skulle høre historien om skoproducenten ECCO og se deres helt fantastiske showroom.

Der var desværre kun tilmeldt 12 personer, og de, der ikke kom, er gået glip af en interessant historie. Der var kun plads til 20 grundet Corona pandemien.

Vi blev taget godt imod af Ella Madsen, som har været ved ECCO i næsten 48 år. Hun kunne både fortælle om sko produktion og den helt fantastiske historie om ECCO, men også om, hvor svært det var at komme i gang, og om nogle af de mange sjove episoder, der havde været og er i den store virksomhed.

Vi startede med en lille film om, hvordan Ecco producerer en sko fra ende til anden, hvor mange processer, der er fra design til den færdige sko, og hvor de forskellige dele bliver produceret rundt om i verden.

Derefter gik turen op i showroomet, hvor vi selv måtte gå rundt for at se og høre om ECCO´s historie med start i 1962 til i dag.

Efter rundgangen kunne der købes øl og vand, inden der blev takket af., og og også herfra skal der lyde en tak for i aften.

Det var virkeligt et besøg værd, og jeg ved at Svend Lorenzen planlægger endnu et besøg. Invitationen kan ses andetsteds i bladet.

Stor tak til både Ella og Svend

 

PS: Der er desværre ingen billeder fra showroomet, det var ikke tilladt.

 

Dres Callesen