2020 Bremen Classic Motorshow

Turen til Bremen Classic Motor Show Lørdag den 1. februar 2020

Tønder Veteran klub havde igen i år 50 billetter til Classic Motor Show i Bremen. Også denne gang blev bussen fyldt helt op med 50 glade mennesker, som skulle på en   hyggelig tur til Bremen.
Man kan sige, at her starter vi sæsonen, det er i alt fald det første arrangement i TKV i 2020.
Turen startede i Tinglev kl. 7.00 lørdag morgen, og herfra til næste holdeplads ved Padborg kl. 7.15.

Jeg må lige havde det her med. Kære Morten Jørgensen kom til tiden. Dette skyldtes, at de andre deltagere havde sagt til Morten, at vi skulle være i Tinglev kl. 06.30, og der stod Morten så før os andre, men denne her gang kom han da ikke for sent. En sød lille joke. Da var standarden sat for turen.

Kl. 7.30 var der afgang mod Bremen. Her bød chaufføren os alle velkommen, og undervejs kom han med fine fortællinger om området, renovering af broen og af tunnellen, – det var bare så fint.

På udrejsen mod Bremen blev der serveret kaffe og rundstykker med pålæg og ost, så fin service. Der blev også tid til en lille pause, så man kunne få strakt sine ben.

Der blev talt meget undervejs, hvor alle hyggede sig.

Omkring kl. 10.30 var vi i Bremen ved Classic Motorshow.

Vi fik at vide, at udstillingsarealet fyldte 8 haller, eller hvad der svarede til 50.000 kvm, det er jo mega. Her var alt fra stumpemarked, motorcykler, knallerter, lækre udstillings biler og spisesteder.

Uanset om man er interesseret i det ene eller det andet, så er her noget for alle.

Jeg tror alle fik brugt deres ben godt den dag. Og man løb bestemt ikke ind i hinanden, vi så en enkelt, som var med bussen.

Turen gik hjemad kl. 16.30, da var folk ved at være godt trætte og mætte af oplevelser. En rigtig fin dag.

På turen hjem fik vi en blind passager ombord på bussen i form af en Knallert. Kære Leif Blik fik købt sig en rigtig fin knallert, og som noget ganske naturligt skulle knallerten med bussen hjem. Den fik mange smil frem.

Man skulle måske tro, at turen hjem ville løbe stille af efter en lang dag med mange oplevelser, men nej, folk var i vildt godt humør, der blev snakket, joket og grinet hele vejen hjem.

Det var en super hyggelig tur, hvor der var god tid til at snakke og hygge i bussen.

Vi ankom til Tinglev omkring kl. 19.30.

Tak til TKV for en rigtig fin tilrettelagt tur, med god service samt højt humør.

På glædeligt gensyn.
Dorthe Petersen