PicNic tur Emmerlev

Årets picnic tur til Emmerlev

Onsdag d. 7. juli – hvem havde nu planlagt, at vi skulle på picnic tur denne dag? Det havde undertegnede og arrangementsudvalget, for hvem skulle da også vide, at denne dag skulle Danmark spille semifinale kamp ved EM i fodbold på Wembley mod England? Det afholdt nu alligevel ikke 8 biler i at møde op ved klublokalerne, alle bevæbnet med kager af al art. Jeg foreslog, at vi kørte gennem Slotsgade i Møgeltønder via Rudbøl til Emmerlev. Ketty fra Øster Højst insisterede på, at vi bare kørte ad asfaltvej til Rudbøl og så til Emmerlev, for hendes kage ville ikke kunne tåle de rystelser, der ville komme gennem Slotsgaden. Hun må have ment, at hendes bygningsværk gerne skulle se ordentligt ud ved ankomsten til Emmerlev, og sådan blev det.

Vel ankommet til Emmerlev, hvor der allerede holdt 4 eller 5 biler og ventede på os.

Kagerne blev pakket ud, selv jeg havde denne gang fået Helle til at bage en rabarberkage, så jeg blev i år ikke mobbet, hvilket var for mig noget helt nyt.

Der var igen i år kager i massevis, næsten ligesom ”synnejysk kaffeboe”.

Der var dog en enkelt købekage, men den faldt sågar i rigtig god jord, måske fordi det var en kage, der passede til dagens anledning, nemlig en kage som Dannebrog, en rigtig god idé af Hans Jørgen.

Snakken gik lystigt over bordene, alle skulle hjem for at se fodbold, Allan fra Højer var allerede iklædt med trøje, pandebånd og hår, der passede til fodboldkampen, så da kl. blev 20.30 var der pakket sammen, bilerne startet op, og så gik det hver for sig hjemad, for at se Danmark – England.

Igen i år var det en superhyggelig og sjov aften i Emmerlev, og jeg kan igen kun opfordre flere medlemmer, tag nu med på tur.

 Dres Callesen