Torvetræf i Højer

Torvetræf i Højer

Torsdag d. 20. august, det er den 3. torsdag i måneden, og så er der igen Torvetræf i Højer. Der ville jeg ud. Her kan der kan købes drikkevarer, is og der serveres altid mad, når det er forudbestilt. Denne gang stod menuen på Tom Kha Gai med ris – kylling i kokosmælk med ris – pris 100,-.

Min arbejdsdag foregik hele dagen på østkysten, og vejret var ikke noget at prale af, selvom vi havde haft hedebølge i flere uger. Derfor havde jeg heller ikke forudbestilt mad, og hvad var det nu for en ret? Da det blev fyraften, og jeg kørte vestover, blev vejret bedre og bedre, så jeg besluttede at køre til Højer, da det var sidste gang i år, der blev afholdt Torvetræf der.

Da jeg ankom, var der ikke kommet mange, og da jeg talte med Kaare og ville købe mad, kunne han ikke bespise mig, da der kun var de forudbestilte personer, der kunne få. De havde ikke lavet mere. Man må jo her sige, at sådan er det, og det er bare helt OK.

Aftenen skred frem, og der ankom flere og flere, super hyggeligt, med megen snak og ”sparken dæk”.

Jeg møder igen Kaare og juhu….., jeg kunne alligevel godt få noget at spise, men som de fleste ved, er jeg jo altid en smule skeptisk, når jeg ikke kender det, der skal indenbords – og som før skrevet hed menuen Tom Kha Gai. Jeg har aldrig før hørt om denne eksotiske ret, men hvad – sulten var jeg, og så kastede vi os ud i det. Hold da helt fast, det smagte godt, så der røg 2 store portioner ned, og mæt blev jeg. Der skal lige herfra lyde en stor tak til Ying og Kaare. Det er altid hyggeligt at være sammen med jer.

 

Jeg håber, vi igen her fra TVK kan få et lige så godt samarbejde med Kaare og Marskhotellet i Højer.

 

Dres Callesen